Homepage Telegram.nl


27-11-2021  

  

  Zakelijk Telegram versturen

Gelegenheden om een Telegram te sturen

Hoe stuur ik een Telegram

Nu een Telegram opgeven

Voorbeeldteksten

Startpagina Telegram Dienst

Nu verzenden Telegram

Account login

Over telegrammen sturen

Zakelijk telegram zenden

Over Telegram.nl

Contacteer Telegram Service

Officiele Telegramdienst met Gegarandeerde Service


Webshop Keurmerk

 
 


Over Telegramservice
  pixel.gif
 

De Telegram Service heeft in 2001 de officiŽle telegrammendienst van KPN overgenomen. De Telegram Service richt zich voor honderd procent op telegrammen. Daardoor zijn wij als geen ander in staat om op een professionele en correcte manier met telegrammen om te gaan en om uw boodschap op een originele en indrukwekkende manier bij de ontvanger af te leveren.

Wij realiseren ons hoe belangrijk uw bericht voor u is. Daarom worden al onze medewerkers uitgebreid opgeleid en continu bijgeschoold. In het belang van uw boodschap. Iedere medewerker heeft een geheimhoudingsverklaring getekend en werkt vanuit het besef dat de vertrouwelijkheid van de inhoud van uw telegram van het grootste belang is.

Meer dan 100 zeer gemotiveerde telegrambestellers staan klaar om als het moet binnen een half uur uw telegram ergens in Nederland af te leveren! In elk land is slechts 1 officiŽle telegrammendienst die is aangesloten op het wereldwijde telegraafnetwerk. In Nederland is dit de Telegram Service. Wij werken samen met de officiŽle telegramdiensten van meer dan 225 landen. In veel van deze landen worden uw telegrammen binnen enkele uren bij de ontvanger bezorgd!

Telegram.nl is eigendom van UTS GmbH. UTS is eigenaar van de officiŽle telegramdienst van meer dan 45 landen. UTS is gevestigd in Baar(Zwitserland).

 


  Copyright © Telegram.nl | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden
Betalingsmogelijkheden Telegram.nl