Homepage Telegram.nl


24-7-2024  

  

  Zakelijk Telegram versturen

Gelegenheden om een Telegram te sturen

Hoe stuur ik een Telegram

Nu een Telegram opgeven

Voorbeeldteksten

Startpagina Telegram Dienst

Nu verzenden Telegram

Account login

Over telegrammen sturen

Zakelijk telegram zenden

Over Telegram.nl

Contacteer Telegram Service

Officiele Telegramdienst met Gegarandeerde Service


Webshop Keurmerk

 
 


Hoe werkt het
  pixel.gif
 

Telegram binnenland: kenmerken
Telegram binnenland: bezorging en tarieven
Postogram binnenland
Telegrammen met bloemen binnen Nederland
Telegram buitenland: kenmerken
Telegram buitenland: tarief
Opgave van telegrammen
Betalingsmogelijkheden
Contact
Onze gegevens


Telegram binnenland: kenmerken Een binnenlands telegram ziet er als volgt uit:

  • Uw tekst en de adresseringsgegevens worden weergegeven op één of meerdere pagina's telegram papier (van een luxe, stevige papiersoort), dit is de kern van uw telegram.
  • De luxe omslag. Deze wordt om het telegram gevouwen. Door een uitsparing in de omslag blijven de adresgegevens van de ontvanger zichtbaar. De omslag geeft uw telegram een chique en passende uitstraling. Wij gebruiken een luxe, stevige papiersoort met een zijdeglans. Voor een overzicht van alle omslagen, klik hier. Mocht de door u gekozen omslag niet meer voorradig zijn, dan wordt uw telegram in een andere, passende omslag bezorgd. Een luxe telegramomslag kost € 2,95.
  • Het telegram met de omslag worden in de bekende rode telegramenveloppe gestoken. Alleen de naam en de adresgegevens van de ontvanger zijn zichtbaar.
    Doordat de naam van de afzender niet aan de buitenzijde van het telegram vermeld staat, is de ontvangst en het openen van een telegram een ware verrassing. De envelop is van een extra sterke kwaliteit, zodat uw telegram goed beschermd wordt.

De hoeveelheid tekst in een telegram is in principe ongelimiteerd. Een standaardtelegram omvat een pagina tekst. Wilt u meerdere pagina's versturen dan zijn daar meerkosten (à € 5,- per extra pagina) aan verbonden. U kunt uw telegram laten verpakken in een neutrale omslag of een luxe bijpassende omslag. Uw telegram wordt altijd afgegeven in de bekende rode telegramenvelop


Telegram binnenland: bezorging en tarieven
Vandaag (tussen 18:00 en 22:00 uur) € 29.00
Volgende werkdag (tussen 08:00 en 17:00 uur) € 29.00
Volgende werkdag (tussen 08:00 en 12:00 uur) € 35.00
Volgende werkdag (tussen 12:00 en 17:00 uur) € 35.00
Volgende werkdag (tussen 18:00 en 22:00 uur) € 29.00
Zaterdag aanstaande (tussen 18:00 en 17:00 uur) € 49.00

De telegrambesteller streeft er altijd naar om het telegram persoonlijk af te geven, ook wanneer de geadresseerde werkzaam is bij een bedrijf. Mocht dit niet lukken dan wordt het telegram afgegeven aan een collega of bij de receptie. Wanneer de geadresseerde op een privé-adres niet aanwezig mocht zijn, dan wordt het telegram overgedragen aan een huisgenoot. Mocht er niemand aanwezig zijn op het huisadres, dan wordt uw telegram in de brievenbus achtergelaten.

Bij overhandiging van uw telegram kunt u een handtekening laten plaatsen ter ontvangstbevestiging. Uw telegram wordt hiermee een rechtsgeldig document zoals beschreven in het Burgerlijk Wetboek. Deze ontvangstbevestiging sturen of faxen wij u op verzoek toe. Zo kunt u ook een kopie van het afgeleverde telegram ontvangen. Aan deze opties zijn wel meerkosten verbonden.


Postogram binnenland

Het Postogram ziet er net zo uit als een Telegram: de tekst geprint op postogrampapier, de luxe omslag en een rode postogramenveloppe. Het postogram wordt per reguliere post verzonden. Het Postogram heeft dezelfde opmaak en uitstraling als een telegram.

Doordat het postogram per reguliere post wordt verzonden kan de Telegram Service geen garantie geven over de levertijd. Een Postogram kost € 9,95. Klik voor aanvullende informatie


Telegrammen met bloemen binnen Nederland

U kunt bij Telegram.nl een telegram met een boeket bloemen versturen. Vanaf € 45,95 kunt u al een telegram met bloemen laten bezorgen. De kosten die vermeld staan bij de boeketten zijn de prijzen incl. telegram en bezorgkosten. De boeketten worden gemaakt door eerste klas bloemisten.

Opgave: 24 uur per dag, 7 dagen per week. De orders worden behandeld tijdens kantooruren. Telegrammen met bloemen kunt u opgeven tot 10:30 uur om nog dezelfde dag te worden bezorgd. (behalve op zon- en feestdagen) Indien opgegeven na 10:30 uur wordt het telegram met bloemen op de eerstvolgende mogelijkheid bezorgd.

Bezorging: Van maandag t/m zaterdag. Telegrammen met bloemen kunt u opgeven tot 10:30 uur om nog dezelfde dag te worden bezorgd. (behalve op zon- en feestdagen)


Telegram buitenland: kenmerken

De Telegram Service verzorgt het telegramverkeer van Nederland naar 225 landen. Hiervoor werkt de Telegram Service samen met de telegramdiensten in deze landen.

Elk land heeft zijn eigen specifieke afleveringsmethodes. In een aantal landen geldt een bezorging binnen 24 of 48 uur, in andere landen geldt een postaflevering. Hierbij kan er geen garantie worden gegeven over de afleveringstermijn. Ook het telegram zelf ziet er per land anders uit. De tekst vormt altijd de kern van het telegram, maar een omslag is niet standaard. Voor meer informatie omtrent de aflevercondities voor telegrammen naar het buitenland kunt u contact opnemen met één van onze operators via e-mailadres ln.margelet@jirvmapssellamargelet.

Telegram buitenland: tarief Klik voor aanvullende informatie

De kosten van uw buitenlandse telegram zijn afhankelijk van het aantal woorden. Het starttarief van een buitenlands telegram is € 14,75, dit wordt vermeerderd met € 0,82 per woord. De gegevens van de ontvanger (naam en adres) worden meegerekend in de woordentelling. Woorden met 11-20 karakters tellen als 2 woorden. 21-30 karakters tellen als 3 woorden.


Opgave van telegrammen:

Er zijn verschillende manieren om een telegram (binnenlands of buitenlands) op te geven: Telefonisch, per e-mail- of faxformulier of via deze website.

Per e-mail- of faxformulier: Op verzoek sturen wij u de opgaveformulieren toe die u kunt gebruiken. Deze opgaven worden tijdens kantoortijden verwerkt. Het e-mailadres van de operatorafdeling is ln.margelet@jirvmapssellamargelet, het faxnummer is 0599 - 332 405. De opgaveformulieren kunt u uiteraard meerdere keren gebruiken.

Via deze website: Op deze website kunt u binnenlandse en buitenlandse telegrammen opgeven. Binnenlandse telegrammen: Opgave: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bezorging: maandag t/m vrijdag. (voor telegrammen welke buiten deze dagen moeten worden bezorgd, neemt u contact op met onze operators op ln.margelet@jirvmapssellamargelet). Telegrammen internationaal: Opgave: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bezorging: zie daarvoor de aflevergegevens van het land waar het telegram moet worden bezorgd. Wilt u nu een telegram opgeven, klik dan hier.


Betalingsmogelijkheden

iDEAL (Internet bankieren van ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank): u hoeft zich niet aan te melden. iDEAL is een veilige betalingsmogelijkheid die tegelijkertijd vertrouwd is. U betaalt uw tickets namelijk in uw eigen internet betaalomgeving.

Creditcard: (Eurocard/Mastercard of VISA). Betalen met creditcard is bij Telegram.nl volledig veilig en betrouwbaar.

Pay Pal: Indien u een PayPal-rekening heeft kunt u direct online betalingen verrichten met uw bankrekening of creditcard. Hebt u nog geen PayPal-rekening dan kunt u deze gratis instellen op www.paypal.nl/nl. Het aanmelden is heel eenvoudig en duurt maar enkele minuten.

U kunt het gekozen telegram veilig betalen via een Online machtiging. Deze wordt afgehandeld door onze betalingspartner DocData. Dit is ook de naam die op uw bankafschrift verschijnt.

Voor onze Belgische klanten hebben wij vier betalingsmogelijkheden t.w.: Dexia Net Banking, ING Home'Pay, KBC/CBC Online en Bankoverschrijving België


Contact

Tijdens kantoortijden kunt u ons bereiken op:
Telefax 0599-332405
e-mail ln.margelet@jirvmapssellamargelet


Adresgegevens

UTS GmbH  UTS GmbH

Contactgegevens in Nederland

Adres  : Beumeesweg 30a
    9661 AH  Alteveer
     
Fax : 0599-332405
E-mail  : ln.margelet@jirvmapssellamargelet

Hoofdkantoor UTS GmbH

Adres  : Lindenstrasse 16
    CH 6340 Baar
Telefoon : (+41) 41 500 4222
Fax : (+41) 41 500 4224
KvK-nummer : CH-170.4.008.468-0
BTW-nummer : CHE-114.547.825  Copyright © Telegram.nl | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden
Betalingsmogelijkheden Telegram.nl